Terry Aurik is nieuwe ceo Voiceworks

Bedrijf blijft onder haar leiding investeren in resellerkanaal

Terry Aurik

Voiceworks, aanbieder van zakelijke communicatieoplossingen, stelt Terry Aurik aan als nieuwe directeur (ceo) in Nederland. Aurik (50), voorheen commercieel directeur van het bedrijf, neemt met deze benoeming het stokje over van Stijn Nijhuis en Koen van Geffen, die binnen de overkoepelende holding Within Reach een boardfunctie gaan vervullen.

Voiceworks bedient met behulp van ruim tweehonderd resellerpartners naar eigen zeggen een groot deel van de Nederlandse mkb-markt op het gebied van zakelijke communicatie en samenwerkingsoplossingen. Aurik is al ruim vier jaar actief bij Voiceworks en heeft als chief commercial officer (cco) een rol gespeeld in het verbreden en verdiepen van het partnerkanaal.

Resellerkanaal

"De recente krachtenbundelingen binnen de nieuwe Within Reach Holding biedt Voiceworks de kans om die groei te versnellen en te blijven innoveren om extra waarde toe te voegen aan onze partners. "

Met de benoeming tot ceo ziet Aurik kansen om de koers van Voiceworks verder richting te geven. ‘Door de substantiële groei van de afgelopen jaren laat Voiceworks zien een stabiele partij te zijn met innovatiekracht. Inmiddels zijn we dankzij ons indirecte businessmodel, bestaande uit een landelijk dekkend resellerkanaal, dan ook uitgegroeid tot een belangrijke speler in de zakelijke telecom en ict-markt', aldus Aurik.

Ze vervolgt: ‘De recente krachtenbundelingen binnen de nieuwe Within Reach Holding biedt Voiceworks de kans om die groei te versnellen en te blijven innoveren om extra waarde toe te voegen aan onze partners. Zo blijven we tempo maken in de snel veranderende telecommarkt en kunnen onze resellers samen met ons doorgroeien.’

Nieuwe holding

Met de ‘recente krachtenbundelingen’ verwijst de kersverse algemeen directeur naar de samenwerking die Within Reach Group (WRG), moederbedrijf van Voiceworks, is aangegaan met investeringsmaatschappij Waterland, de Duitse unified communications specialist Swyx Solutions en het Franse softwarebedrijf Centile in juli van dit jaar. De uitgebreide holding gaat voortaan verder als Within Reach en biedt in Europa oplossingen op het gebied van unified communications, een cloudgebaseerd communicatiesysteem voor meerdere kanalen en apparaten.

De huidige ceo’s en oprichters van Voiceworks, Stijn Nijhuis en Koen van Geffen, gaan binnen deze nieuwe holding beiden een functie in de board vervullen. Stijn Nijhuis gaat samen met Ralf Ebbinghaus van Swyx, één van de andere bedrijven binnen Within Reach, de functie van ceo bekleden. Koen van Geffen gaat samen met Martin Claßen van Swyx in de overkoepelende holding aan de slag als cto. De heren blijven beiden actief als aandeelhouder binnen de nieuwe Within Reach-combinatie.

Terry Aurik

Terry Aurik (1968) begon na haar studie Business Administration aan Nyenrode Business Universiteit haar carrière bij KPN. Daarna bekleedde zij diverse managementfuncties bij andere telecombedrijven als Tele2 en Lebara.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-22T09:22:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.