Jeroen Van Godtsenhoven leidt SAS Benelux

Jeroen Van Godtsenhoven wordt de managing director van de nieuwe Benelux-organisatie van SAS. Hij werkt al tien jaar bij het bedrijf, waarvan de laatste drie jaar als algemeen directeur van de Belux-regio.

Jeroen Van Godtsenhoven rapporteert rechtstreeks aan regional vice president West-Europa, Bert Broers. Heere Blokhuis wordt country sales leader voor Nederland.

Jeroen Van Godtsenhoven studeerde communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en behaalde een executive mba aan de Harvard Business School. In 2001 ging hij van start bij DataBaseManagement, onderdeel van de TNT Group, en groeide door tot hoofd van de sales & analysis afdeling. In de winter van 2006 verhuisde hij naar SPSS om dan in de zomer van 2010 te verhuizen naar SAS, waar hij vrij snel doorgroeide tot verantwoordelijke voor België en Luxemburg. Met Nederland erbij groeit Jeroen Van Godtsenhoven dus verder door bij SAS.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-11T08:51:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.