Belg Filip Gydé wordt ceo van CTG

De Raad van Bestuur van de Amerikaanse ict-leverancier CTG stelt de Belgische Filip Gydé per maart 2019 aan als nieuwe ceo. Hij volgt de Amerikaan Arthur 'Bud' Crumlish op die met pensioen gaat. Gydé werkt sinds oktober 1990 bij CTG.

Op dit moment is hij actief als executive vice president, algemeen directeur en voorzitter van CTG’s Europese activiteiten. Hij was eerder ook al managing director van CTG België en business unit manager voor CTG’s activiteiten in België.

It-veteraan

Crumlish is vol lof over zijn opvolger: ‘Het was mij een eer om bijna drie decennia voor CTG te mogen werken. Het bedrijf heeft vooruitgang geboekt in zijn strategisch plan voor de komende drie jaar en verkeert in een uitstekende financiële gezondheid. Het is daarom het moment voor mij om met pensioen te gaan. Ik ben verheugd dat de Raad van Bestuur Filip heeft aangeduid als de volgende ceo. Hij is een doorwinterde veteraan die zijn strepen verdiende in de it-dienstverlening en heeft een uitmuntende staat van dienst in het leiden van onze Europese activiteiten. Hij is geschikt om CTG de komende jaren verder te laten groeien.’

Profiel Filip Gydé

Vooraleer ceo te worden, bekleedde Gydé sinds 1990 meerdere managementfuncties bij CTG. Tot voor kort was hij executive vice president, general manager en voorzitter van CTG’s Europese activiteiten. Hij was eerder managing director van CTG België en business unit manager voor CTG’s activiteiten in België. Gydé behaalde een diploma burgerlijk ingenieur bouwkunde aan de Universiteit van Gent en behaalde een MBA aan de IPO Management School (vandaag Antwerp Management School) in Antwerpen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-20T14:35:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.