Intelligence Group heeft nieuwe directeur

De Intelligence Group uit Rotterdam stelt Gijs de Haas van Dorsser (40) aan als algemeen directeur. Vanuit die rol is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf en de strategische positionering. De Haas van Dorsser neemt het stokje over van eigenaar Geert-Jan Waasdorp. Hij blijft nog betrokken bij de organisatie.

Gijs de Haas van Dorsser is als managing director verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Intelligence Group, een internationaal opererend bedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. ‘Eén van mijn prioriteiten is om de positionering van het bedrijf sterker neer te zetten en de herkenbaarheid te vergroten, zowel nationaal als internationaal. Er liggen nog veel kansen voor Intelligence Group, zeker als je ziet hoe belangrijk data vandaag de dag zijn.’

De nieuwe directeur heeft zo’n zeventien jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Hij was onder andere drie jaar ondernemer in de executive search-branche als headhunter voor de financiële markt. In 2008 maakte hij de overstap naar Randstad, waar hij de afgelopen twee jaar regiodirecteur finance was bij Yacht; het label van Randstad voor hoogopgeleiden.

Geert-Jan Waasdorp, eigenaar van Intelligence Group, doet met de aanstelling van een nieuwe directeur een stapje terug binnen de organisatie. ‘Met de komst van De Haas van Dorsser krijg ik meer ruimte om te ondernemen en te werken aan een aantal startups, en tegelijkertijd te werken aan de internationale zichtbaarheid van Intelligence Group en haar zusterbedrijven.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-17T10:53:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.