Ordina kiest Monique Dekker als commercieel directeur

Ict-dienstverlener Ordina stelt Monique Dekker per 1 februari 2019 aan als commercieel directeur. Ze is afkomstig van Accenture, waar ze enkele jaren managing director van een business unit was.

In haar nieuwe rol is Dekker verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Ordina Nederland. Ze treedt ook toe tot de zogeheten executive committee van Ordina Groep. Dit gremium is verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van het bedrijf en wordt gevormd door de ceo, de cfo en enkele directeuren daaronder.

Onder leiding van Dekker zal Ordina zijn vijf businessproposities versnellen, vertelt de woordvoerder. 'Haar voornaamste taak wordt om ervoor te zorgen dat wij de veranderingen bij onze klanten voor zijn.' De vijf proposities zijn (1) het opzetten van multidisciplinaire teams, (2) beter gebruik van data, (3) zorg voor robuuste maar wendbare it, (4) digitale acceleratie en (5) security en privacy.

Accenture

Dekker was vanaf 2014 managing director van Accenture’s business unit Communication Media Technology. Voordien zat ze dertien jaar bij IBM en een paar jaar bij Wang Global, dat rond die tijd werd overgenomen door Getronics.

De voorganger van Dekker als commercieel directeur (cco) was Arjan Werkhoven, die de rol enkele jaren vervulde naast andere taken als account verantwoordelijke voor een van Ordina's grote klanten. Deze dubbelrol was niet handig, waardoor Ordina op zoek ging naar een nieuwe cco, vertelt de woordvoerder. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-18T10:00:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.