Telindus benoemt Joris Leupen tot directeur Nederland

Voorganger Degezelle keert na 4 jaar terug naar België

Joris Leupen, algemeen directeur Telindus.

Ict-dienstverlener Telindus benoemt Joris Leupen (40) tot algemeen directeur in Nederland. Leupen is de opvolger van Geert Degezelle die terugkeert naar België om aan de slag te gaan als directeur van ict-dienstverlener Cheops.

De nieuwe algemeen directeur van Telindus legt zich onder andere toe op de transformatie van de organisatie in Nederland. Volgens het persbericht wil het bedrijf zich meer profileren als ‘end to end it-dienstverlener’ en wil het dichter aansluiten op de bedrijfsvoering en doelstellingen van klanten waarbij ict daadwerkelijk toegevoegde waarde moet leveren.

‘De huidige digitalisering vraagt om meer ondersteuning vanuit it-dienstverleners. De markt heeft behoefte aan strategische partners die over verschillende silo’s heen mee kunnen denken’, schrijft Telindus, dat onderdeel uitmaakt van Proximus, in een toelichting.

Joris Leupen is al vijftien jaar actief bij Telindus. Hij werkte onder meer als leidinggevende van de verkoopafdeling, was eindverantwoordelijk voor managed services en was betrokken bij de integratie tussen Tellindus en Proximus. Hij was nauw betrokken bij de samenvoeging van Telindus en ISIT en begeleidde de recente overname van ION-IP. Ook was hij betrokken bij de overnames van Umbrio en Codit.

Digitale Transformatie

Joris Leupen over zijn nieuwe functie: ‘De weg die wij drie jaar geleden zijn ingeslagen, leek toentertijd erg ambitieus. De realiteit is dat we onze ambities wel degelijk hebben waargemaakt en ons hebben ontwikkeld van system integrator naar managed services provider.’

Hij stelt dat het met de huidige snelheid van technologische ontwikkelingen belangrijk is om voor klanten de balans te vinden tussen de dagelijkse praktijk en de toekomst. ‘Als strategisch partner is ons doel om de klant op een goede en veilige manier, in het juiste tempo, te ondersteunen in hun digitale transformatie.’

Cheops

Voorganger Degezelle keert terug naar België. Hij start per 1 april 2019 bij ict-dientverlener Cheops. Hij was vier jaar directeur van Telindus in Nederland. In een gesprek met Computable’s zustertitel Channelweb vertelde Degezelle dat hij van de directheid van Nederlands houdt. Degezelle zette de overstap van ict-dienstverlener naar strategische ict-partner in en Leupen zet die lijn nu door.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-21T11:59:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.