It-detacheerder ShareValue staat op eigen benen

Bedrijf verlaat Microsoft-dienstverlener Ettu per 1 april na fusie met Wortell

Werken

Het Goudse it-detacheringsbureau ShareValue verlaat zusterbedrijf Ettu. Per vandaag, 1 april 2019, gaan de aandelen over naar ceo Peter Goedhart. Aanleiding is de fusie van Microsoft-dienstverleners Ettu en Wortell uit Lijnden, begin deze maand.

ShareValue is in 2011 opgericht door Peter Goedhart met steun van zusterbedrijf Ettu. De afgelopen jaren is ShareValue uitgegroeid tot een organisatie met zo’n zestig medewerkers in dienst. ‘Het is tijd om niet meer ‘het kleine zusje’ te zijn, maar om op eigen benen te staan. Het is een grote stap, maar met zo’n geweldig team aan medewerkers durf ik de gok te wagen’, aldus Goedhart.

Fusie Ettu en Wortell

Met de fusie van Ettu en Wortell een kleine maand geleden, spreekt de ceo over een mooi moment om op eigen benen te staan. ‘Er deed zich een mooie kans voor om zelfstandig verder te gaan, en die kans heb ik gegrepen. Zo kunnen wij onze eigen identiteit als informele, familiaire club behouden. Dit was het perfecte moment.’ Volgens Goedhart heeft de overgang geen gevolgen voor de werkzaamheden en de werkwijze. ‘Onofficieel waren we al autonoom. Nu zijn we dat officieel ook.'

ShareValue biedt experts op het gebied van Office 365, SharePoint, .NET, Sitecore, Dynamics 365, Azure en Front-End. Het bedrijf telt zo’n zestig medewerkers en is gevestigd in Gouda.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-01T10:46:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.