Calco verhuist van Maarssen naar Amsterdam

Verhuizen

Calco verhuist naar Amsterdam Sloterdijk. Het detacheringshuis en opleider van it-professionals groeide in Maarssen uit zijn jasje.

Calco uit Maarssen, opgericht in 2004, is vanouds gericht op het leveren van junior professionals aan klanten die voornamelijk opereren in de financiële en verzekeringssector, zoals grote banken en verzekeraars. De laatste jaren richt het bedrijf zich ook op andere markten waaronder telecom, energie, logistieke dienstverlening en de gezondheidszorg. Begin 2018 werd Calco overgenomen door de Britse investeerder Inflexion.

Het bedrijf, onder leiding van directeur Kelly Grooteman, groeide in Maarssen uit zijn jasje. De keuze voor een nieuw kantoor in Amsterdam is ingegeven door de internationale aantrekkingskracht die de hoofdstad heeft op sollicitanten, zowel Nederlandse als buitenlandse. 'Wij richten ons niet alleen op Nederlandse bedrijven: wij merken door onze internationalisering een toenemende roep om buitenlandse trainees. Ook voor hen is Amsterdam een aansprekende stad', benadrukt Grooteman in een persverklaring.

Het nieuwe kantoor is aan de Gatwickstraat 21 in Amsterdam Sloterdijk. Tegelijkertijd met de verhuizing heeft Calco een huisstijlverandering met nieuw logo doorgevoerd.

Bij Calco werken bijna vijfhonderd man; het bedrijf heeft ook een Duitse vestiging in Frankfurt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-01T11:50:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.