Pieter Slavenburg leidt F5 Networks Benelux

De Amerikaanse leverancier van beveiligings- en cloudoplossingen F5 Networks stelt Pieter Slavenburg aan als Benelux-directeur. Vanuit zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de regio. Slavenburg trad in 2015 als accountmanager in dienst bij F5 Networks en maakte in 2017 promotie, waardoor hij verantwoordelijk was voor de relatie met dienstverleners wereldwijd. Begin dit jaar werd hij aangesteld als verkoopdirecteur voor de Benelux-organisatie. Nu maakt hij promotie tot algemeen directeur van de regio.

In april 2018 verliet de voormalig F5-Benelux-baas, de Belg Ronald Vanhijfte, de organisatie om bij Splunk Belux aan de slag te gaan als verkoopdirecteur voor de Belux-regio. In de tussentijd is de functie van regiodirecteur binnen F5 interim door interne medewerkers ingevuld tot de huidige benoeming van  Pieter Slavenburg.

‘Verandering is een kernelement in het succes van ondernemingen', vertelt Slavenburg. 'Het grootste gevaar is status quo; bedrijven die denken dat je het wel redt met dat wat je altijd gedaan hebt. Je moet echt meebewegen, en het liefst anticiperen. F5 doet dat zelf ook. Ons managementteam evolueert om frisse ideeën in het bedrijf te houden en we nemen bedrijven over als Nginx om innovatief te blijven.’

België vs. Nederland

Het heeft bij F5 Networks gerommeld wat betreft de regiokantoren. In 2014 werd de Benelux-regio, die onder leiding stond van René Oskam, opgesplitst in twee regio’s, namelijk: Nederland en Belux. Oskam werd directeur in Nederland, terwijl de Belg Ronald Vanhijfte de Belux-regio onder zijn hoede nam.

In 2017 werden de regio’s echter weer samengevoegd, waarbij Vanhijfte de verantwoordelijkheid voor Benelux op zich nam en Oskam werd aangesteld als manager van de channels in Noordoost Europa. Begin 2018 verliet Vanhijfte F5 Networks voor een baan bij Splunk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-23T14:56:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.