Marcel Cappetti nieuwe directeur Vosko

Marcel Cappetti is aangesteld als algemeen directeur van it-dienstverlener Vosko uit Gouda. Hij volgt Marc Gozeling per 17 juni op. Gozeling is ruim 25 jaar werkzaam bij Vosko, waarvan de afgelopen dertien jaar als algemeen directeur. Het is onbekend wat hij gaat doen.

Marcel Cappetti was de afgelopen achttien jaar werkzaam bij Cisco. Hier heeft hij diverse rollen vervuld, waarvan de laatste 3,5 jaar als algemeen directeur van de Enterprise-tak bij Cisco Nederland. Daarvoor was hij bijna vier jaar werkzaam bij General Electric. Hij gaat per 17 juni aan de slag als algemeen directeur bij Vosko. Vanuit die rol moet hij de organisatie laten groeien in de snel veranderende markt.

Marc Gozeling is ruim 25 jaar in dienst bij Vosko. Hij startte in 1993 als sales engineer en schopte het in 1995 tot sales manager. Sinds 2006 is hij aangesteld als algemeen directeur bij het bedrijf. Het is onbekend wat hij na zijn afscheid gaat doen.

Vosko ontwerpt, implementeert en beheert infrastructuurnetwerken. Het bedrijf werd in 2017 overgenomen door de Deense Conscia-groep. Die moederorganisatie bestaat uit vergelijkbare bedrijven in Denemarken, Zweden en Noorwegen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-11T11:50:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.