Ultimum en Almere City FC houden banenavond jongeren

Werven

Ict-dienstverlener Ultimum en eerstedivisievoetbalclub Almere City FC organiseren een informatieavond om jonge werkzoekenden in Almere warm te maken voor een baan in de ict. De avond staat onder leiding van cabaretier én local Jörgen Raymann.

Deze Ultimum Inspiration Academy vindt op 24 juni aanstaande plaats in het Yanmar Stadion, de thuisbasis van Almere City FC. Jonge werkzoekenden uit Almere kunnen tijdens de bijeenkomst in contact komen met de verschillende werkgevers die de stad uit Flevoland rijk is. Daarbij zijn er ook presentaties over zaken als (white)hacking en blockchain. Jörgen Raymann is de spreekstalmeester.  

Zowel Almere City FC, Ultimum als Jörgen Raymann dragen Almere een warm hart toe. Ze vinden het zonde om talentvolle werkzoekenden te zien vertrekken naar andere plaatsen in Nederland. Volgens hen biedt Almere, onder andere door de komst van een hogeschool alsook de aanwezigheid van diverse it-bedrijven, genoeg toekomstperspectieven voor jongeren die op zoek zijn naar hun eerste baan of werkervaring. Dit willen zij beter onder de aandacht brengen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-13T14:36:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.