Ultimum en Almere City FC houden banenavond jongeren

Werven

Ict-dienstverlener Ultimum en eerstedivisievoetbalclub Almere City FC organiseren een informatieavond om jonge werkzoekenden in Almere warm te maken voor een baan in de ict. De avond staat onder leiding van cabaretier én local Jörgen Raymann.

Deze Ultimum Inspiration Academy vindt op 24 juni aanstaande plaats in het Yanmar Stadion, de thuisbasis van Almere City FC. Jonge werkzoekenden uit Almere kunnen tijdens de bijeenkomst in contact komen met de verschillende werkgevers die de stad uit Flevoland rijk is. Daarbij zijn er ook presentaties over zaken als (white)hacking en blockchain. Jörgen Raymann is de spreekstalmeester.  

Zowel Almere City FC, Ultimum als Jörgen Raymann dragen Almere een warm hart toe. Ze vinden het zonde om talentvolle werkzoekenden te zien vertrekken naar andere plaatsen in Nederland. Volgens hen biedt Almere, onder andere door de komst van een hogeschool alsook de aanwezigheid van diverse it-bedrijven, genoeg toekomstperspectieven voor jongeren die op zoek zijn naar hun eerste baan of werkervaring. Dit willen zij beter onder de aandacht brengen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-13T14:36:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.