Centric-soap: ook commercieel directeur stapt op

Hans Schrijver vertrekt na conflict met eigenaar Gerard Sanderink

Centric HQ

Commercieel directeur van Centric, Hans Schrijver, stapt op na een conflict met Centric-eigenaar Gerard Sanderink. Met zijn vertrek heeft nu de volledige directie it-bedrijf Centric verlaten.

Dit meldt Tubantia. Eerder verlieten ceo Karim Henkens, financieel directeur Carolien van der Werf en directieleden Ronald Plomp en Guus Sturm het bedrijf. Sanderink zegt tegen de krant niet van plan te zijn op korte termijn een nieuwe directie op te tuigen. Hij wil een en ander met ‘interne aanpassingen’ oplossen en geeft ook aan zich zelf weer met de zaak te bemoeien en minimaal twee dagen per week op het kantoor in Rijswijk te zijn. Afgelopen jaren hield Sanderink juist afstand tot het bedrijf en richtte hij zich meer op bouwbedrijf Strukton.

Aanleiding van de conflicten met zijn directie is het feit dat Sanderink een cybersecurity-divisie aan Centric wil toevoegen. Ook is er kritiek op de invloed van zelfbenoemd cyberexpert Rian van Rijbroek op het beleid van de onderneming. 

Rectificatie tegen wil en dank

Gisteren verscheen in de Twentse krant ook de rectificatie van Sanderink waarin hij aangeeft dat hij zijn ex-vriendin Brigitte van Egten ten onrechte beschuldigde van het veroorzaken van een FIOD-inval. Toch geeft hij bij Tubantia aan dat hij ervan overtuigd is dat Van Egten toch schuldig is. Daarom is hij bezig met ‘intern onderzoek’ waarbij met Indiase software gewiste mails weer terug zijn te halen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-09T10:57:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.