Security Academy en DNV GL samen in ISO 27001-cursus

Certificaat

De Security Academy uit Woerden en Certificeringsinstituut DNV GL uit Barendrecht bundelen hun cursussen op het gebied van ISO 27001. DNV GL brengt de audit-kennis in, de Seucrity Academy focust meer op informatiebeveiliging. Door de samenwerking zullen organisaties volgens beide bedrijven nog beter in staat zijn om ISO 27001 te implementeren.

DNV GL biedt een vijfdaagse cursus aan voor de rol van de ‘lead auditor’. De Security Academy heeft een driedaagse cursus voor de ‘lead implementer’. De organisaties vullen elkaar naar eigen zeggen aan waardoor er nu trainingen aangeboden kunnen worden aan cursisten op elk niveau en voor verschillende rollen (implementatie, auditing) ten aanzien van de informatiebeveiliging.

Computable-expert Aad Dekker schreef vorig jaar uitgebreid over de (on)zin van de ISO 27001-certificering.

Security Academy en DNV GL

De Security Academy, opgericht in 2007 en actief in Nederland en België, richt zich specifiek op de vakgebieden informatiebeveiliging, business continuity, privacy & data protection en crisismanagement. Het bedrijf is gevestigd in Woerden.

DNV GL – Business Assurance is een certificatie-instelling en focust in het bijzonder op het opleiden van auditors. De onderneming heeft zijn kantoor in Barendrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-11T13:58:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.