Experis stelt Driesen aan als nieuwe directeur

Boudijn Driesen

Boudijn Driesen is per direct aangesteld als de nieuwe directeur van Experis Nederland, onderdeel van ManpowerGroup. Hij volgt hiermee Danny Spee op die deze rol vanaf november 2017 vervulde en het bedrijf verlaat.

Als directeur bij Experis Nederland treedt Driesen toe tot het directieteam van ManpowerGroup Nederland. Daarmee is hij de tweede versterking binnen het directieteam in korte tijd; eerder deze maand werd Janine Bos aangesteld als directeur Manpower Nederland. De directie bestaat verder uit Jeroen Zwinkels (algemeen directeur ManpowerGroup Nederland), Tim Cobben (directeur Experis Ciber Nederland), Dennis Ender (directeur ManpowerGroup Solutions Nederland), Marjolein van de Veerdonk (commercieel directeur), Walter Woortman (financieel directeur) en Erik Janse (chief information officer).

Profiel

Driesen begon zijn carrière als managementtrainee bij KPN. Na een periode als ondernemer, keerde hij als regiomanager bij Randstad terug in een managementfunctie. Vijf jaar later maakte hij de overstap naar Boer & Croon als (managing) partner, waar hij na tien jaar vertrok. Na een bijna driejarig verblijf als partner bij Holtrop Ravesloot was Driesen de afgelopen twee jaar werkzaam als managing director bij Kneppelhout & Korthals Advocaten in Rotterdam. 

Experis Ciber is opgericht in 1996 en sinds juni 2016 onderdeel van Experis, dat weer onderdeel is van ManpowerGroup Nederland. Met 350 consultants realiseert Experis Ciber digitale transformaties voor organisaties, waarbij de focus ligt op it-advies, -implementaties en beheer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-16T09:13:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.