Microsoft Gold-partner Hands On heeft nieuwe directeur

Bedrijf wil verder groeien via overnames

Ict-dienstverlener en Microsoft Gold-partner Hands On uit Weesp benoemt Piet Beers tot algemeen directeur. Hij gaat de aansturing van het managementteam en de interne afdelingen op zich nemen. Beers volgt oprichter René van Klaveren op, die betrokken blijft als bestuurder.

Beers is sinds 1 november vorig jaar in dienst bij Hands On. Sinds zijn aanstelling heeft hij eerst ad interim leiding gegeven aan één van de klantenteams om vervolgens de Microsoft werkplekpropositie verder uit te bouwen en de stafdiensten aan te sturen. Eerder gaf hij leiding aan de businessunit Infra Solutions bij Herke ICT, waarbij hij een rol speelde bij de transitie naar een managed services organisatie met de focus op cloudproposities.

Beers geeft aan vooral mogelijkheden te zien voor Hands On als msp. ‘Door de duidelijke focus op Microsoft Cloud-oplossingen zie ik veel mogelijkheden voor een sterke groei van Hands On als managed services provider. Met ons sterke team van it-professionals zijn we klaar om een flinke groei te realiseren in het mkb+-segment.’

Overnames

Oprichter en oud-directeur René van Klaveren richt zich in de toekomst op mogelijke acquisities, zoals de recente overname van Compello uit Zwolle. De Zwolse it-dienstverlener Compello is met terugwerkende kracht per 1 januari van dit jaar overgenomen door Hands On Information Management uit Weesp. Met de overname wil Hands On zijn kennis en expertise versterken en daarmee de dienstverlening aan klanten landelijk verbeteren. Beide bedrijven blijven onder eigen naam actief in de markt.

Hands On is een in 1996 opgericht Microsoft-systeemhuis waar zo'n vijftig man werken. Met Compello erbij is volgens Hands On een landelijke dekking van it-professionals gerealiseerd met een groep van ongeveer vijfenzeventig medewerkers en ruim elf miljoen euro omzet. Hands On nam in 2017 al Optimatic ICT Solutions uit Utrecht over. Die naam verdween wel van de markt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-12T11:37:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.