Jaarbeurs heeft nieuwe it-projectdirecteur

Alex van den Bersselaar volgt Ton Hafkamp op

Alex van den Bersselaar

De Utrechtse evenementenorganisator Jaarbeurs stelt Alex van den Bersselaar per 1 september 2019 aan als it-projectdirecteur. Na een inwerkperiode neemt hij de rol over van Ton Hafkamp, die na twee jaar de organisatie verlaat.

Van den Bersselaar krijgt naast de aansturing van het it-team ook de verantwoordelijkheid over het functioneel werkend krijgen van eventsoftware Ungerboeck en het inrichten van de beheerorganisatie. Ook gaat hij deel uitmaken van het managementteam van Jaarbeurs.

Ungerboeck

Begin dit jaar werd bekend dat Jaarbeurs zijn keuze liet vallen op het evenementenplatform van de Amerikaanse softwareleverancier Ungerboeck. Het platform is bedoeld voor het beheer van de beurs- en congrescentra en voor exposanten van de evenementen.

Jaarbeurs heeft een jaar lang onderzoek gedaan naar een geschikt platform voor beurs- en locatiemanagement. Ungerboeck kwam als winnaar uit de bus. De Utrechtse organisatie zet het platform in voor locatieboekingen, locatiebeheer, expositieplanning, exposantenbeheer en klantrelatiebeheer. Ook wordt het platform aangewend voor een exposantenportaal en een webwinkel voor exposanten.

Met dit platform wil de organisatie zijn interne informatiearchitectuur vereenvoudigen en versterken. Bovendien moet het de efficiëntie verhogen en kan Jaarbeurs data-analyses uitvoeren en mobiele ervaringen ontwikkelen en aanbieden.

Profiel

Alex van den Bersselaar heeft een technische achtergrond aangevuld met diverse managementdevelopmentprogramma's aan de Erasmus Universiteit en de TU Twente. In 2015 heeft hij zijn MBA afgerond.

Hij begon zijn carrière als softwaredeveloper en consultant. In 2000 is hij bij Pink Roccade aan de slag gegaan en heeft zich daarbij opgewerkt tot managing director Care.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-27T15:38:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.