Eerste NL-overname voor Assessio onder Main

Het Zweedse Assessio neemt HFMtalentindex over, een Nederlandse aanbieder van online-oplossingen voor talentevaluatie- en ontwikkelingstests. Assessio biedt datagedreven talent assessments. Afgelopen juni stapte investeerder Main Capital in om Assessio middels acquisities in Europa verder te laten groeien.

Het Amsterdamse HFMtalentindex is actief sinds 1997 met software voor talentbeoordeling en talentontwikkeling. Tegenwoordig gaan beoordelingen online middels een software-as-service (saas)-aanbod voor de middelgrote en grootzakelijke markt. Tot de klantenkring behoren onder meer Capgemini, Deloitte, Rabobank, Rode Kruis, FedEx en Crédit Agricole Consumer Finance.

Assessio bedient inclusief HFMtalentindex zo'n tweeduizend klanten in Europa met ruim honderd man personeel, verdeel over vier kantoren in de Noordse regio en Nederland. Het bedrijf wil met steun van Main meer overnames doen, met name in de Benelux en de Duitssprekende regio.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-07T11:41:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.