CoolProfs benoemt Camilla Ramberg tot directeur

Oprichters Eric ten Harkel en Luuc van der Meer blijven betrokken bij het bedrijf

Eric ten Harkel, Camilla Ramberg, Luuc van der Meer

Applicatieontwikkelaar en Outsystems-partner CoolProfs uit Oude Wetering benoemt Camilla Ramberg per 1 oktober tot nieuwe algemeen directeur. Daarvoor maken oprichters Luuc van der Meer en Eric ten Harkel, na negentien jaar de directie van CoolProfs te hebben gevormd, plaats.

Ramberg werkte de afgelopen drie jaar bij CoolProfs als senior salesconsultant. In deze functie hield ze zich bezig met het acquireren en begeleiden van nieuwe klanten en projecten. Ze was verantwoordelijk voor grote klantprojecten voor Rainforest Alliance (voorheen UTZ Certified) en netbeheerder Stedin. Ramberg stelt dat ze de bestaande koers doorzet die inhoudt dat CoolProfs stevig gepositioneerd wordt als Outsystems-partner.

Van der Meer en Ten Harkel blijven betrokken bij CoolProfs, met een focus op technologische ontwikkeling en positionering.

CoolProfs

Ten Harkel en Van der Meer richtten in 2000 CoolProfs op, een bedrijf gespecialiseerd in consultancy en ontwikkeling van maatwerkapplicaties, destijds met de ontwikkeltool CA Gen. In 2008 nam CoolProfs Tri-IT over, een consultancybedrijf gespecialiseerd in .NET-ontwikkeling. Ook werd het bedrijf naar eigen zeggen de eerste OutSystems-partner in Nederland. CoolProfs telt zo’n 95 medewerkers en realiseerde in 2018 een jaaromzet van bijna 11 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-08T10:24:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.