Randstad wil 'ict'er' René Steenvoorden in directie

René Steenvoorden

René Steenvoorden.

René Steenvoorden, chief digital officer van uitzendorganisatie Randstad, treedt waarschijnlijk vanaf het tweede kwartaal van 2020 toe tot de raad van bestuur van dat bedrijf. Met die aanstaande benoeming wil het bedrijf de aandacht voor ict en digitalisering op directieniveau verstevigen.

Het voorstel voor de benoeming tot directielid komt van de raad van commissarissen. Op 24 maart volgend jaar kunnen aandeelhouders zich tijdens de jaarlijkse algemene aandeelhoudersvergadering uitspreken over de benoeming, meldt het bedrijf in een persbericht.

Steenvoorden (52) rapporteert nu nog aan de ceo over ict, maar treedt als de aandeelhouders instemmen dus toe tot de directie van het bedrijf. 

De uitzendbranche en hr-dienstverlening, waarin Randstad internationaal actief is, maakt een digitale transitie door. Het bedrijf rondde deze zomer een grote cloudtransitie af. Ook nam het meerdere aanbieders van digitale hr-diensten over om de bedrijfsvoering op digitaal vlak aan te scherpen. ‘De digitale transformatie is een belangrijke onderdeel van onze strategie’, licht het bedrijf toe.

Rabobank

Steenvoorden is sinds 2016 actief als chief digital officer voor Randstad. Daarvoor werkte hij voor Procter and Gamble, McKinsey, Essent en Rabobank. Hij is lid van de raad van commissarissen van KPMG.

De directie van Randstad bestaat op dit moment uit zes personen, onder wie ceo Jaques van den Broek en cfo Henry Schrimer.

Meer weten over cloudmigratie Randstad?

Tijdens Data & Cloud Expo in de Jaarbeurs in Utrecht spreekt Randstad-ict-topman Joep Schellekens over deze vierjarige operatie die gezien wordt als één van de grootste migratiesnaar een publieke cloudomgeving tot nu toe.

Schrijf je hier in voor gratis toegang tot de beurs en het seminarprogramma.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-08T11:35:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.