Jeroen Van Godtsenhoven van SAS naar C3.ai

Jeroen Van Godtsenhoven (41), huidig managing director van SAS, trekt naar de Amerikaanse ai-specialist C3.ai om daar de functie van vicepresident Benelux and Nordics te bekleden. Van Godtsenhoven werkt ruim elf jaar voor SAS.

Van Godtsenhoven treedt volgende maand officieel in dienst bij C3.ai. Voorlopig is er nog geen opvolger voor hem aangeduid. De beslissing daarrond zal waarschijnlijk begin volgend jaar vallen. 

Van Godtsenhoven startte in 2008 als accountmanager bij SAS en klom snel op door de gelederen van het bedrijf. Sinds vier jaar was hij managing director, sinds vorig jaar ook voor Nederland. Hij laat het bedrijf in goede gezondheid achter. Niet alleen is vergeleken met drie jaar geleden het aantal afgesloten contracten verdubbeld, er is ook sterk ingezet op de Nederlandse markt. 

Bij C3.ai komt de SAS-topman opnieuw Patrick Van Deven tegen die er deze zomer al naar toe trok. Van Deven was tussen 2006 en 2014 de managing director van SAS. Hij is bij C3.ai nu verantwoordelijk voor de EMEA-regio. 

C3.ai is, net als, SAS een platform-centric-bedrijf met nog meer nadruk op de cloud. Het ontwikkelt platformen om kunstmatige intelligentie te te standaardiseren en te industrialiseren. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-04T11:33:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.