Jeannine Peek weer directeur Dell Technologies

Stoelendans bij Benelux-management

Dell Technologies benoemt Jeannine Peek met ingang van 1 februari 2020 tot algemeen directeur Nederland. Hierbij krijgt ze de leiding over twee bedrijfstakken: commercial en enterprise. Hiermee treedt Arnaud Bacros af in Nederland. Hij gaat aan de slag als general manager voor België en Luxemburg.

Als gevolg van overnames, ontstond er bij Dell Technologies een organisatiestructuur waarbij ieder land onder leiding stond van twee managing directors: één voor enterprise-klanten, waaronder grote, internationale klanten zoals banken en multinationals bediend worden, en één voor de commercial tak, die voornamelijk overheidsinstellingen en lokale opererende klanten bedient.

Dell Technologies kondigt nu een herstructurering op wereldwijd niveau aan waarbij de rollen van de managing directors voor commercial en enterprise worden samengebracht tot één general manager. Die rol gaat Peek per februari voor Nederland vervullen. Arnaud Bacros doet dit voor België en Luxemburg.

Peek vertelt aan Computable dat het een ze het erg leuk vindt om weer in terug te zijn in Nederland. ’Ik ben blij dat ik de kans krijg om dit team weer aan te sturen en kijk ernaar uit onze klanten en partners in Nederland vanaf februari weer te ontmoeten.’ Ze laat weten dat ze tot het eind van het fiscale jaar, dat tot eind januari loopt, nog vooral bezig is met haar taak als regiodirecteur van West-Europa.

Peek en Dell

Peek trad in 2011 in dienst bij Dell als algemeen directeur voor de Nederlandse organisatie. Deze rol heeft zij zeven jaar vervuld. Daarna maakte ze promotie, waarbij ze regiodirecteur werd van West-Europa. Dat betreft zeven landen, te weten: Finland, Noorwegen, Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje en Portugal.

De Nederlandse organisatie kwam onder leiding te staan van Patrick van de Coolwijk als directeur van de zogeheten commercial-tak. Dat bedrijfsonderdeel bedient voornamelijk overheidsinstellingen en de Nederlandse klanten. De enterprisetak, waaronder grote, internationale klanten bediend worden, zoals banken en multinationals, stond onder leiding van de Belg Arnaud Bacros als. Hij werd aangesteld enterprise directeur voor de Benelux-regio.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-20T11:37:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.