Marco Berkhout en Richard Tanga leiden iSense

iSense ICT Professionals uit Gouda stelt Marco Berkhout (36) en Richard Tanga (45) aan als algemeen directeuren. Vanuit die rol moet het tweetal de groei en uitbreiding van de detacheerder verder vormgeven. De heren vervangen Vincent Day en Adrienne Warso. Het is nog onbekend wat zij gaan doen.

Berkhout en Tanga zijn ieder al ruim tien jaar in dienst bij iSense en hebben er diverse functies bekleed, waaronder die van salesmanager. De organisatie heeft in het afgelopen halfjaar al toegewerkt naar de aanstelling van de nieuwe directeuren, waarbij ieder een eigen focusgebied heeft.

Tanga houdt zich bezig met interne zaken en personeelszaken. Zijn focus ligt op grootzakelijke klanten, zoals ING en Rabobank. Berkhout richt zich op externe zaken, zoals marketing. Hij bedient juist klanten bij overheidsinstellingen en overige organisaties met een omzet onder de vijfhonderd miljoen euro.

iSense kiest bewust voor een duo-directie. Enerzijds kunnen de heren elkaar aanvullen op het gebied van kennis en kunde. Anderzijds moet deze constructie bijdragen aan een consensus binnen het managementteam, zodat niet één directeur alle beslissingen maakt.

Bedrijfskoers

‘Wij zijn beiden al lange tijd in dienst bij iSense en hebben functies binnen het managementteam vervuld. We gaven in die periode geen eindklap, maar zaten dicht bij het vuur. Hierdoor hebben we inmiddels veel verstand van het reilen en zeilen van het bedrijf’, vertelt het duo aan Computable.

Vanuit de nieuwe rol willen de heren kritisch kijken naar wat de organisatie doet, waarom ze dat doet en wat er eventueel beter of anders kan. Concreet willen de heren meer inzetten op marktanalyses. Die doet de detacheerder om marktontwikkelingen en trends inzichtelijk te maken. Hiermee bepaalt de organisatie zijn bedrijfskoers en speelt ze in op schaarste in de markt. Daarnaast stelt het bedrijf rapportages op om klanten te informeren en adviseren over marktontwikkelingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-17T15:01:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.