Marcel van Egmond nieuwe directeur bij Polteq

Marcel van Egmond

Marcel van Egmond is per 1 januari gestart als nieuwe directeur bij Polteq Test Services in Amersfoort. Hij gaat in zijn rol leiding geven aan het verder uitbouwen van het bedrijf.

Marcel van Egmond heeft in de afgelopen jaren verschillende management- en directierollen vervuld, onder meer op het vlak van software-as-a-service, it-projecten en it-dienstverlening, bij bedrijven als Wolters Kluwer, iPorfs en Finalist.

Polteq, dat dit jaar zijn twintigjarig jubileum viert, telt 170 medewerkers en opereert vanuit zeven locaties in Amersfoort, Groningen, Deventer, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en het Belgische Leuven.

De in softwaretesten gespecialiseerde organisatie houdt zich bezig met het uitvoeren van testopdrachten, het verbeteren van testprocessen en het oplossen van testvraagstukken voor bedrijven en organisaties. Hiernaast biedt Polteq diverse testopleidingen.

Veranderingen

Volgens de kersverse directeur is Polteq een interessant bedrijf met groeipotenties. 'Het it-landschap alsmede de test- en ontwikkelmethodieken zijn continu onderhevig aan verandering. Polteq volgt deze ontwikkelingen op de voet en investeert voortdurend in de ontwikkeling van kennis, diensten en oplossingen om onze klanten te blijven ondersteunen bij het ontwikkelen van kwalitatieve sterke it-oplossingen.'

Van Egmond volgt Alain Bultink op, die na zeven jaar aan het roer te hebben gestaan aan de operationele kant van het bedrijf, elders 'een nieuwe uitdaging' is gaan zoeken. De oprichters van het in 2000 gestarte bedrijf, Martin Pol en Marjolijn Steyerberg, zijn nog wel actief bij Polteq, zij het op de achtergrond.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-23T14:52:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.