Google-directeur Pim van der Feltz vertrekt

Pim van der Feltz, directeur van Google Nederland, verlaat de organisatie. De 56-jarige topman is in 2008 aangesteld als directeur en treedt per mei uit dienst bij de techgigant. Hij zoekt een nieuwe carrièremogelijkheid.

Van der Feltz werd in 2008 aangesteld als ‘country manager Nederland' bij Google.

Voor zijn periode bij Google was hij bij T-Mobile verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten. Ook heeft hij tien jaar verscheidene advies- en financiële functies bij DDV Management Consultants en Shell vervuld.

De topman verlaat in mei de organisatie. Hij wil iets nieuws in zijn carrière doen en kijkt er naar uit de verschillende richtingen te verkennen.

Google Nederland heeft 550 medewerkers in dienst. Wanneer de uitbreiding van het datacenter in Eemshaven is afgerond en het nieuwe datacenter in Agriport operationeel is, kan het personeelsbestand uitbreiden naar 775 medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-28T09:15:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.