Jan Willem Dees (NTT) leidt HPE Nederland

Oudgediende van NTT/Dimension Data stapt over naar HPE Nederland

Jan Willem Dees (foto: Gilles Thiebaut via LinkedIn)

Jan Willem Dees is vanaf 1 april de nieuwe managing director van HPE Nederland. Hij is afkomstig van ict-dienstverlener NTT/Dimension Data, waar hij momenteel verantwoordelijk is voor de Europese verkooporganisatie. Dees vervangt Hans Daniels, die HPE Nederland vanaf afgelopen november als interimdirecteur leidde na het vertrek van Michiel van Vlimmeren.

Dees heeft ervaring met verantwoordelijkheden die horen bij het runnen van grote ondernemingen, schrijft Gilles Thiebaut op LinkedIn. Thiebaut is regiodirecteur Noordwest-Europa en de persoon aan wie Dees gaat rapporteren. Hij roemt Dees om zijn kennis van zowel technologie als business en zijn klantgerichtheid.

Dees is een oudgediende bij Dimension Data, sinds juli 2019 officieel onderdeel van de Britse dienstverlener NTT. Hij kwam er in 2001 in dienst als verkoopdirecteur. Later werd hij er verantwoordelijk voor de relatie met serviceproviders in een groot deel van Europa. Tussen 2008 en 2017 leidde Dees de Nederlandse activiteiten. Daarna was hij ceo van de Duitse tak. Afgelopen oktober werd hij binnen NTT verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten in geheel Europa.

Van Vlimmeren

HPE Nederland werd de afgelopen maanden geleid door Hans Daniels. Daniels was interimdirecteur vanaf november, toen Michiel van Vlimmeren overstapte naar Salesforce. Daniels was in het verleden ook directeur bij HP en gaf tot vorig jaar zomer leiding aan dienstenbedrijf Infotheek Group, waaronder ook Centralpoint valt.

Het is niet bekend wie bij NTT/Dimension Data Dees opvolgt. Evenmin is bekend wat Daniels gaat doen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-13T10:20:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.