Jan Veltman schuift op naar rang van Ilionx-ceo

Medeoprichter Wiebe de Boer krijgt vrije rol

Ilionx stelt Jan Veltman aan als algemeen directeur. Vanuit die rol is hij verantwoordelijk voor de verdere groei van het bedrijf. De topman komt over van Atos, waar hij de afgelopen jaren als hoofd van verkoop voor de Benelux en Nordics-regio actief was. Veltman neemt het stokje over van medeoprichter Wiebe de Boer. De voormalig topman blijft als adviseur betrokken bij het bedrijf en daarnaast aandeelhouder.

Jan Veltman (53) vervulde sinds 1997 verschillende managementrollen bij Atos, waaronder die van vicepresident business development en global account executive. In zijn meest recente functie, die hij sinds augustus 2018 vervult, had hij de commerciële verantwoordelijkheid voor de Benelux en de Nordics.

Wiebe de Boer is medeoprichter van Ilionx. Hij treedt af als algemeen directeur, maar blijft wel betrokken bij de organisatie. Zo wordt hij de sparringpartner voor de directie en houdt hij zich bezig met business development en fusies en overnames (mergers & acquisitions). Hij noemt dit een vrije en ondernemende rol.

Het directieteam van Ilionx bestaat uit Jan Veltman (ceo) samen met Hans Bijlsma (coo), Dolf-Jan Mulder (cto) en Bart Damstra (cfo).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-01T11:21:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.