Jan Veltman schuift op naar rang van Ilionx-ceo

Medeoprichter Wiebe de Boer krijgt vrije rol

Ilionx stelt Jan Veltman aan als algemeen directeur. Vanuit die rol is hij verantwoordelijk voor de verdere groei van het bedrijf. De topman komt over van Atos, waar hij de afgelopen jaren als hoofd van verkoop voor de Benelux en Nordics-regio actief was. Veltman neemt het stokje over van medeoprichter Wiebe de Boer. De voormalig topman blijft als adviseur betrokken bij het bedrijf en daarnaast aandeelhouder.

Jan Veltman (53) vervulde sinds 1997 verschillende managementrollen bij Atos, waaronder die van vicepresident business development en global account executive. In zijn meest recente functie, die hij sinds augustus 2018 vervult, had hij de commerciële verantwoordelijkheid voor de Benelux en de Nordics.

Wiebe de Boer is medeoprichter van Ilionx. Hij treedt af als algemeen directeur, maar blijft wel betrokken bij de organisatie. Zo wordt hij de sparringpartner voor de directie en houdt hij zich bezig met business development en fusies en overnames (mergers & acquisitions). Hij noemt dit een vrije en ondernemende rol.

Het directieteam van Ilionx bestaat uit Jan Veltman (ceo) samen met Hans Bijlsma (coo), Dolf-Jan Mulder (cto) en Bart Damstra (cfo).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-01T11:21:00.000Z Suzanne Martens