Nieuwe ceo voor Exclusive Networks

CEO Exclusive Networks

Jesper Trolle

Distributeur Exclusive Networks heeft Jesper Trolle aangesteld als nieuwe topman. Trolle leidt momenteel de Amerikaanse afdeling van ECS Arrow Electronics en volgt Olivier Breittmayer op. Die wordt niet-uitvoerend bestuurslid bij Exclusive Networks.

Trolle wordt als ceo verantwoordelijk voor het aansturen voor de volgende groeifase van Exclusive Networks en het opschalen daarvan. Hij zal de komende drie maanden met Breittmayer samenwerken om een soepele overgang te garanderen.

De kersverse ceo werkt al meer dan 28 jaar in de sector, aanvankelijk bij resellers, voordat hij overging op distributie. In 2001 richtte hij Next Denmark op, dat werd overgenomen door DNS Denmark, dat op zijn beurt in 2005 werd overgenomen door Arrow. Sindsdien heeft hij een verschillende functies bekleed vanuit Duitsland (Midden- en Oost-Europa leidend), en vanuit Parijs (Noordwest-Europa leidend). Hij nam de rol op zich van Arrow's ‘President Americas’ in 2017, vanuit Denver, Colorado.

‘Kansen als deze komen niet zo vaak voor, maar in distributie staat Exclusive bovenaan de lijst’, zegt de Deen. ‘Exclusive staat bekend om zijn disruptieve aanpak en niet aflatende focus op het creëren van waarde voor zijn partners. Toen ik de kans kreeg om deel uit te maken van de Exclusive-familie en de volgende fase van Exclusive’s reis, was het een gemakkelijke en snelle beslissing.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-15T13:55:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.