Interface Groep haalt Online Talent Manager binnen

talent

Investeerder Interface Groep uit Doorn heeft Online Talent Manager overgenomen. Dit bedrijf uit Breda biedt sinds 2002 online-assessments voor talentbeheer.

Interface Groep is van de investeerders Michel Bender en Robbert Bolsenbroek. Het duo wil een bedrijf opbouwen dat een vooraanstaande rol speelt op het vlak van technologie en personeelszaken, in het bijzonder gericht op online-assessments voor het ontdekken en ontwikkelen van talent.  

De Interface Groep beschikt al over een coachingtak, Interface Talent Management met directeur Robert Vlekke. Die tak wordt ondergebracht bij Online Talent Manager, waar Vlekke de dagelijkse leiding in handen krijgt. Bert Goos, oprichter van Online Talent Manager, blijft binnen de organisatie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de psychologische assessments. Beiden heren zijn medeaandeelhouder in Online Talent Manager.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-11T12:02:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.