Tableau schoolt gratis in datavaardigheden

Tableau Software biedt via Data Literacy for All zeven gratis cursussen aan op het gebied van datavaardigheden. Het online-lesprogramma bestaat uit verschillende competentieniveaus en moet de bestaande datavaardigheden van cursisten aanscherpen of toegang bieden tot nieuwe datavaardigheden.

Het gratis aanbod omvat zeven trainingsmodules op verschillende niveaus, waarbij het bij de hogere niveaus wordt toegepast op de Tableau-software. Cursisten krijgen een introductie in datageletterdheid en leren hoe data goed gestructureerd zijn of hoe ze vergelijkingen kunnen maken.

Het e-learningprogramma Data Literacy for All is samengesteld op basis van de betaalde trainingen die Tableau aanbiedt. Deze zijn gebaseerd op kennis van onderwijswetenschappers en branche-expertise.

De online-lesomgeving moet de cursisten voorzien van datavaardigheden, zodat er een nieuwe generatie van dataprofessionals ontstaat. De Amerikaanse leverancier van data-analysesoftware hoopt dat die cursisten na het afronden van de training aan de slag gaan met Tableau-software.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-19T08:30:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.