Martijn van Lom leidt nieuw Secutec Nederland

Ook Bas van Ek voegt zich in het directieteam als cto

Martijn van Lom

Martijn van Lom is aangesteld als directeur van Secutec Nederland. Dat Belgische bedrijf opent vandaag een Nederlandse vestiging in Blaricum. Naast hem in de directie staat Bas van Ek, als technisch directeur (cto). Beide heren komen over van Kaspersky Lab, waar ze in de afgelopen jaren de Nederlandse tak van dat bedrijf hebben uitgebouwd.

Secutec is een leverancier van internetbeveiligingsoplossingen. Het bedrijf uit Aartselaar met zo'n vijftig man in dienst, is in 2005 opgericht en opent nu een Nederlands kantoor. Deze toetreding tot de Nederlandse markt is naar eigen zeggen een logische volgende stap voor het bedrijf omdat er steeds meer beveiligingsvragen vanuit Nederland binnenkwamen.

Martijn van Lom (algemeen directeur) en Bas van Ek (technisch directeur, cto) vormen de directie. Beide heren kennen elkaar al twintig jaar en hebben in verschillende functies samengewerkt. In de afgelopen tien jaar waren ze beiden in dienst bij Kaspersky, waar ze onder meer het Nederlandse kantoor mede hebben uitgebouwd.

Kaspersky

Van Lom startte in 2005 bij Kaspersky als verkoopdirecteur voor de Benelux-regio. Na bijna drie jaar verliet hij de organisatie om in 2010 weer terug te keren. Ditmaal als algemeen directeur voor de Benelux. In 2020 werd hij algemeen directeur voor Noord-Europa. Hieronder vallen het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Scandinavië en de Benelux.

Van Ek trad in 2010 in dienst bij Kaspersky als pre-sales-consultant. Na zes jaar maakte hij promotie tot pre-sales-engineer en sinds 2019 stond hij aan het hoofd van de pre-sales-afdeling voor de Benelux en Scandinavië. Daarvoor was hij werkzaam bij Copaco en A-Line.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-08T15:35:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.