Gilde koopt en haalt DPA van de beurs

ETTU wint Ondernemersprijs Midden Holland 2017

Investeerder Gilde neemt het detacheringsbedrijf DPA over om het daarna van de beurs te halen. Daarvoor is een openbaar bod gedaan van bijna tachtig miljoen euro op alle aandelen. Het bestuur van DPA en de commissarissen steunen de offerte unaniem.

Topman Arnold van Mameren verwacht dat DPA met de financiële steun van Gilde sneller kan groeien. Twee derde van de DPA-aandeelhouders heeft laten weten hun stukken aan Gilde aan te bieden.  

DPA verdient het meest aan detachering in de financiële sector, maar ook supply chain & logistics en it alsmede legal & public zijn belangrijk.  

Gilde is financieel solide en heeft ervaring in de professionele dienstensector. Ook in ict is de Utrechtse investeerder thuis. Zo werd geld gestoken in Impulse Info Systems, Nedercare, TMC en Blue Circle. In 2013 nam Gilde een meerderheidsbelang in Conclusion totdat NPM Capital in 2016 de ict-onderdelen overnam.   

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-03T12:15:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.