Peter Berg is directeur van Human Inference

Human Inference stelt Peter Berg aan als algemeen directeur. Hij moet de Arnhemse leverancier van datakwaliteitssoftware verder professionaliseren en laten groeien. Berg neemt het stokje over van Evert Wernsen, die sinds 2016 leiding gaf aan de organisatie.

Berg heeft het grootste gedeelte van zijn carrière bij Ordina doorgebracht, waar hij verspreid over ruim twintig jaar diverse salesrollen heeft vervuld. Daarna was hij acht jaar werkzaam bij Oracle, waaronder als directeur van de Cloud Consulting-tak in de Benelux. Ook heeft Berg bij de overheid functies bekleed.

Human Inference, opgericht in 1986, levert software op het gebied van datakwaliteit en identiteitsmanagement. Het bedrijf uit Arnhem werd in 2012 overgenomen door Neopost uit Frankrijk en kwam begin 2019 in handen van de EDM Media Group. Dat is een dochter van The Data Agency gefinancierd door NewPort Capital. Andere merken van het moederbedrijf zijn GeoMarktprofiel en Invenna.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-10T10:27:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.