Ministerraad benoemt Özyenici tot cio JenV

Overheidsmanager van het Jaar vertrekt bij Sociale Verzekeringsbank

Emine Özyenici verlaat per 1 mei de SVB voor het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Emine Özyenici wordt chief information officer (cio) en hoofddirecteur bedrijfsvoering bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. Ze is voorgedragen door minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, waarna de ministerraad zijn zegen aan de aanstelling gaf. De benoeming gaat in op 1 mei 2021.

Özyenici is op dit moment cio bij de Sociale Verzekeringsbank. Daarvoor was zij directeur Informatievoorziening en Inkoop, tevens plaatsvervangend cio bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. Eerder vervulde ze managementfuncties, waaronder senior managing consultant bij Berenschot, diensthoofd Informatiemanagement bij de Nationale Politie en was ze lid van de korpsleiding bij de Regiopolitie Midden- en West-Brabant. In 2018 werd ze gelauwerd als Overheidsmanager van het Jaar.

Özyenici studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgde de Masteropleiding Executive Change Management bij de particuliere onderwijsinstelling gericht op management en advies Sioo in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-15T09:59:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.