Erik de Geus leidt VMware Benelux

Erik de Geus groeit door bij VMware. Hij is aangesteld als directeur Benelux, een rol die hij sinds kort op ad interim-basis vervult. Hij volgt hiermee Leon de Werker op, die bijna vijf jaar aan het hoofd van de organisatie stond. De Werker is gestart als vicepresident voor de Benelux-regio van de Oostenrijkse scale-up Tricentis.

De Geus is als directeur voor de Benelux-regio bij VMware verantwoordelijk voor het management, de business operations en de strategische planning. Hij moet de relaties met organisaties versterken, een optimale samenwerking met partners faciliteren en strategische waarde toevoegen voor klanten.

De Geus startte zijn carrière bij IBM, waar hij ruim tien jaar in dienst was. Hier vervulde hij diverse verkooprollen bij verschillende afdelingen. Daarna maakte hij de overstap naar VMware, waar hij diverse managementrollen bekleedde. Zo gaf hij onder meer leiding aan het Nederlandse commerciële team. De afgelopen drie jaar directeur voor de Nederlandse Enterprise-tak.

Tijdens het vertrek van voormalig Benelux-directeur Leon de Werker werd die rol aan De Geus toebedeeld op ad interim basis. Nu is deze rol definitief aan hem gegeven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-24T11:00:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.