It-verenigingen openen deuren voor elkaars leden

KNVI en IIBA gaan samenwerken

De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Informatieprofessionals (KNVI) en de Nederlandse tak van het International Institute of Business Analysis (IIBA) openen de deuren voor elkaars leden. De it-professionals en business-analisten kunnen evenementen van de andere vereniging bijwonen en krijgen toegang tot rapporten over hun specifieke kennisgebied.

De KNVI is de Nederlandse beroepsvereniging voor informatie- en it-professionals. Het platform helpt leden om hun professionele netwerk uit te breiden en stimuleert kennisuitwisseling. De IIBA is een vereniging voor businessanalisten. Het organiseert kennissessies voor de leden, ontwikkelt best practices en stimuleert certificering voor de leden. Beide verenigingen willen een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van hun leden, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen in hun het vakgebied.

Er zit deels overlap in de leden van beide verenigingen. Zij krijgen via het samenwerken toegang tot relevante informatie binnen hun vakgebied van de andere vereniging, zoals kennissessies of rapporten. Op die manier kunnen de it’ers en business analisten hun kennisniveau bijspijkeren. Daarnaast onderzoeken de verenigingen hoe de kennissessies van de KNVI kunnen bijdragen aan de instandhouding van de certificeringsstatus van gecertificeerde businessanalisten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-03T11:23:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.