Marilou van Doorn leidt True als directeur

Marilou van Doorn (33) is aangesteld als algemeen directeur van managed hostingprovider True. Zij komt over van Leaseweb, waar ze als operationeel directeur een team van ruim honderd collega’s aanstuurde. Met haar komst wil True de groeiambities te realiseren.

Als chief operations officer bij Leaseweb was Van Doorn in de afgelopen twee jaar verantwoordelijk voor de operatie van de unmanaged hosting provider. Het bedrijf beschikt over vijf kantoren en 26 datacenters wereldwijd. Daarvoor vervulde ze diverse management- en directiefuncties bij it-bedrijven zoals Wakoopa en Backbase. De topvrouw heeft een masterdiploma Nieuwe Media en Digitale Cultuur en een MBA van Insead.

‘Alhoewel ik begonnen ben op de kunstacademie, werd ik verliefd op de techwereld door de passie en energie van de industrie’, vertelt Van Doorn. ‘Deze eigenschappen zag ik meteen terug in de cultuur van True. Tijdens mijn carrière heb ik geleerd dat een goede cultuur de basis is voor wereldprestaties en dat is ook precies waar ik binnen True mee aan de slag ga. In de rol van algemeen directeur krijg ik de kans om deze passie en energie door te zetten in de missie en de groeistrategie, waarbij mijn focus ligt op de lange termijn. Gelukkige medewerkers in een gezonde organisatie met blije klanten is het allerbelangrijkst.’

True, onderdeel van Broad Horizon, is een managed hostingprovider. Het bedrijf host bijvoorbeeld de websites van Computable en Channelweb. Daarnaast biedt het oplossingen om webshops, websites en webapplicaties sneller door te ontwikkelen, de laadtijd en conversie te verbeteren en de continuïteit van webdiensten te waarborgen. True richt zich met zijn weboplossingen op e-handelsbedrijven, online-media, webapplicaties en digital- & media-agentschappen. Het Amsterdamse bedrijf, opgericht in 2000, heeft zo’n 150 specialisten in dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-08T09:42:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.