Marieke van Heteren krijgt leiding over 500 KPMG’ers

Marieke van Heteren (51) start per heden als hoofd technologie bij accountancy- en adviesbedrijf KPMG. Hierin geeft zij leiding aan een team van zo’n vijfhonderd medewerkers dat klanten helpt digitaal te transformeren met strategie en implementatie van Microsoft, SalesForce, ServiceNow, SAP, Coupa en cybersecuritytechnologie. Van Heteren rapporteert in haar rol aan bestuurder Edwin Herrie van de adviestak bij KPMG.

In de afgelopen acht jaar was zij verantwoordelijk voor de digitale dienstverlening bij softwarebedrijf SAP in Nederland. Van Heteren startte haar loopbaan bij Atos. Daar heeft ze in bijna twintig jaar verschillende commerciële, delivery en change management functies vervuld. 

Begin 2011 kwam ze in dienst bij ASML als directeur it, waarna ze in de loop 2013 de overstap maakte naar SAP. Bij dit softwarebedrijf begon ze als head of delivery. In 2015 werd Van Heteren benoemd tot head of services waarmee ze ook deel uitmaakte van het Nederlandse managementteam van SAP.

Voorafgaand aan haar carrière volgde ze een studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Maastricht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-07T11:56:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.