Raymond Steenstra leidt Macaw Nederland

Raymond Steenstra

De Hoofddorpse ict-dienstverlener Macaw krijgt per oktober een nieuwe managing director. Raymond Steenstra volgt dan William van der Pijl op, die zich toelegt op Macaw International.

Steenstra werkt al vijfentwintig jaar bij Macaw, waar hij diverse rollen vervulde, zoals projectmanager en salesmanager. De laatste tijd was hij manager delivery management. Hij heeft ook gewerkt bij Sara Lee. Daar werkte hij nauw samen met William van der Pijl.

'Naast zijn uitgebreide ervaring en diepgaande kennis, beschikt Raymond over de passie, samenwerkingsmentaliteit, focus en gedrevenheid om de Nederlandse organisatie en de business verder te laten groeien en onze mensgerichte cultuur verder uit te bouwen', schetst Van der Pijl.

Steenstra krijgt als taak om de ict-dienstverlener te laten groeien in Nederland en in de Europese markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in technologie van Microsoft en Sitecore. Veel van de aangeboden diensten hebben betrekking op digitale marketing, e-commerce en het gebruik van data en kunstmatige intelligentie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-08T15:54:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.