Directeur Enreach wint EY-ondernemersprijs

Een blije Stijn Nijhuis

Stijn Nijhuis, algemeen directeur Enreach en medeoprichter van Voiceworks, heeft de EY Entrepreneur Of The Year Award gewonnen. Het advies- en accountancykantoor reikt deze prijs al ruim dertig jaar uit in zo'n zestig landen. De award is bedoeld om ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk te zetten. Enreach uit Almere is een leverancier van samenwerkingstechnologie en telecomdiensten.

Stijn Nijhuis ontving de prijs gisteravond, tijdens de finale van de vijfentwintigste Nederlandse editie van het EY Entrepreneur Of The Year-programma. Zijn bedrijf Enreach is in korte tijd uitgegroeid van een Nederlandse scale-up tot een pan-Europees bedrijf, met ambitie om wereldspeler te worden. De jury roemt Stijn om zijn ambitie, lef en leiderschap. Als Nederlandse winnaar, maakt Nijhuis ook kans om EY World Entrepreneur Of The Year te worden. Deze internationale verkiezing vindt volgend jaar juni plaats in Monaco.

Nijhuis laat weten blij verrast te zijn met deze bijzondere prijs en erkenning. 'Zeker gezien de andere  inspirerende ondernemers en finalisten, Bing Go van Go-Tan, Nils Clement van Euro Caps, Henri en Jeanette Veldsink van de Veldsink Groep en Rob Hermans van Fletcher Hotels, voel ik mij zeer vereerd verkozen te zijn en de award in ontvangst te hebben mogen nemen'.

Uitbouwen

Enreach, het Europese moederbedrijf van onder meer Voiceworks, i4IP en Eazit, heeft investeringsmaatschappij Waterland achter zich en is bezig met een Nederlandse én Europese expansie. Een van de ambities is het uitbouwen van de stevige positie op de uc-markt die sterk competitief is. Recent nam het hiervoor OSS Networks over, een speler uit Riga, de hoofdstad van Letland.  

Afgelopen mei kocht Enreach ook al Benemen, een Finse mobile virtual network operator (mvno), om de Scandinavische markt te betreden. Naast OSS Networks en Benemen lijfde Enreach de afgelopen tijd de Nederlandse clouddienstverleners DSD/Cloudland en Go2thecloud in. Ook nam het de ict- en telecomtak over van het eveneens Nederlandse Prewest en legde het zijn hand op het Deense cloudcontactcenter Herobase.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-14T14:47:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.