Assessio rekruteert e-assessment-expert Eelloo

Dit artikel delen:
Werving recruiter recruiting

Assessio heeft zijn tweede Nederlandse overname binnen: Eelloo, een leverancier uit Houten van software voor e-assessments. De acquisitie wordt financieel ondersteund door Main Capital. De Nederlandse investeringsmaatschappij stapte medio 2019 in bij de Zweedse aanbieder van software voor personeelszaken en werving.

Eelloo levert al ruim dertig jaar software voor (e)-assessment om (potentiële) medewerkers te beoordelen. Assessio heeft de ambitie om op dit vlak de grootste Noord-Europese aanbieder te worden. Met investeerder Main aan boord is een 'buy & build'-strategie ingezet. In oktober 2019 volgde de eerste overname: HFMtalentindex over, een Nederlandse aanbieder van online-oplossingen voor talentevaluatie- en ontwikkelingstests.

Over de nu tweede Nederlandse overname zegt Assessio-directeur Pär Cederholm: 'Met Eelloo voegen we een unieke softwareoplossing toe die werkt vanuit het werknemersperspectief.' Het Houtense bedrijf rekent onder meer KLM, Randstad, de gemeente Rotterdam en de Belastingdienst tot zijn klantenkring. Eerder dit jaar sleepte Eelloo nog een order in de wacht bij Defensie voor capaciteitentesten en een 360-graden-feedbackinstrument.  

Eelloo heeft een omzet van 4,51 miljoen euro. Inclusief dit bedrijf telt de Assessio Group zo'n 1.300 klanten met een bruto omzet van ruim 21 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-28T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.