Zuid-Holland krijgt website voor omscholing naar ict

Dit artikel delen:

Op naar drieduizend extra ict'ers. Onder dat motto lanceert We-It een website voor omscholing naar ict-banen in Zuid-Holland. We-itwerkt.nl moet voorzien in de groeiende vraag naar dit soort informatie.

In We-It komen bedrijven, opleiders en overheden uit deze provincie samen met als doel is belangstellenden om- en bij te scholen naar banen in of met ict. In bijna alle banen heb je op de een of andere manier met ict te maken, aldus de initiatiefnemers. Een tweede doelstelling is het helpen van het MKB bij vraagstukken rond digitalisering.

We-It is er voor werkgevers, werkenden, werkzoekenden en studenten. Op dit moment lopen er zeven verschillende scholingstrajecten in Zuid-Holland. Partners krijgen directe toegang tot de talenten uit de diverse scholingstrajecten. De Haagse Hogeschool, penvoerder van We-It, is belast met de coördinatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-10T09:46:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.