Mollie naar Maastricht

Dit artikel delen:

Betalingsverwerker Mollie gaat een vestiging in Maastricht openen. In de komende drie tot vijf jaar zullen daar meer dan tweehonderd medewerkers aan de slag gaan.

Dat kondigt het snelgroeiende fintechbedrijf vandaag aan. De locatie wordt een uitbreiding van het hoofdkantoor van Mollie in Amsterdam. De nieuwe vestiging zal onderdak bieden aan ontwikkeling, operations, legal, compliance, hr en customer experience. Met meer dan 125.000 klanten is schaalvergroting nodig.

De lancering volgt op de in juni aangekondigde Serie C-financieringsronde van 665 miljoen euro onder leiding van Blackstone Growth. Mollie werd daardoor een van de waardevolste private fintechbedrijven in Europa.

Mollie koos voor Maastricht vanwege het diverse en internationale arbeidsaanbod, met meer dan 63 gesproken talen in de stad. Hierdoor kan Mollie vanuit de hub een breed scala aan markten bedienen, met name Frans-, Nederlands-, Duits- en Engelssprekende klanten en partners. Maastricht staat bekend om zijn uitstekende onderwijsinstellingen. Veel afgestudeerden kiezen ervoor om na hun studie in de stad te gaan wonen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-08T10:24:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.