Visma gaat aan de haal met Appical

De Noorse softwaregroep Visma heeft Appical weten in te lijven, een Amsterdamse leverancier van software voor het inwerken van nieuw personeel. Er waren meerdere kapers op de kust. Appical koos voor Visma omdat de groep al softwareproducten op het gebied van personeelszaken in huis heeft. Daarmee samenwerken, levert voor (potentiële) klanten meer toegevoegde waarde op, is de gedachte erachter.

Appical, opgericht in 2012, levert software waarmee bij organisaties nieuwe medewerkers zich vanaf het moment van contractondertekening kunnen voorbereiden op hun nieuwe baan en werkgever. Denk daarbij niet alleen documenten maar ook aan takenlijsten, instructievideo's en zelfs gamification.

Deze zogeheten onboarding-software is in 35 talen beschikbaar via een mobiele app en een desktopversie. Onder de klantenkring bevinden zich PepsiCo, HP, HelloFresh, NS, GGD, Amsterdam Umc, ministerie van VWS, De Rechtspraak en de gemeente Maastricht.

Appical blijft onder de eigen naam als zelfstandig onderdeel opereren binnen de Visma Groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-10T11:35:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.