Grabowsky en AspisID starten Cyberark Academy

Grabowsky en AspisID bundelen hun krachten en zijn de eerste Europese Cyberark Academy in Athene en Den Haag gestart. Doel is het opleiden en ontwikkelen van specialisten in Cyberark, een Israëlische leverancier van software op het gebied van iam (identity & access management).

Volgens de twee bedrijven kampt de markt door de groeiende complexiteit en het aantal projecten rond iam met een groot tekort aan gekwalificeerde professionals. Onder meer klanten van Cyberark in Europa ondervinden hier last van.  

Grabowsky en AspisID willen dit probleem aanpakken door een opleidingspool op te zetten. Het Haagse Grabowsky is specialist op het gebied van digitale identiteit en partner van Cyberark. AspisID uit Athene is gespecialiseerd in het opleiden en ontwikkelen van hoogopgeleide IAM-consultants. Het bedrijf heeft toegang tot verschillende technische universiteiten in Griekenland.

Beide bedrijven zullen gezamenlijk hun kennis, ervaring en netwerk inzetten om organisaties in de Benelux en later in Europa te ondersteunen met getrainde en bekwame Cyberark-talenten. De eerste gekwalificeerde consultants zijn al bij klanten begonnen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-24T16:08:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.