Nieuwe directeuren Anywhere365 en Valtech

Online-communicatiespecialist Anywhere365 heeft Enrico Karsten benoemd tot algemeen directeur. Hij is de opvolger van oprichter Gijs Geurts die voorzitter wordt van de raad van bestuur van het bedrijf. Bij it-agentschap Valtech keert Arnoud Martens terug op het oude nest; hij is benoemd tot algemeen directeur Valtech Nederland.

Het Rotterdamse Anywhere365 is een hardgroeiende, in Microsoft Skype en Teams gespecialiseerde softwareleverancier. Na tien jaar geeft oprichter Gijs Geurts, die de omzet van zijn bedrijf in de afgelopen drie jaar met 250 procent jaar-op-jaar zag groeien, het directeursstokje door aan Enrico Karsten. Hij moet Anywhere365, waar investeerder Bregal Milestone is ingestapt, in 2024 naar honderd miljoen euro omzet brengen.

Karsten was al een jaar geleden aangenomen om de dagelijkse bedrijfsvoering van Anywhere365 te leiden. Daarvoor werkte hij onder andere aan tal van klussen op de gebieden unified communications en internet of things en was hij innovatie-adviseur bij de gemeente Amsterdam.

Valtech

Het van oorsprong Franse Valtech is al tweeëntwintig jaar actief in Nederland. Arnoud Martens werkte er acht jaar lang, als Nederlands en Europees directeur, tot hij in 2019 naar zorgautomatiseerder Tenzinger overstapte. Het bedrijf versleet daarna twee directeuren, Marc-Paul Brandt en Rob Zuiderhoek. Nu is oudgediende Martens teruggehaald om de groeiplannen van het it-adviesbedrijf in Nederland in goede banen te leiden. Eerder dit jaar kocht Valtech al Evident, een ‘digital consultancy’-bureau uit Utrecht. De overname is onderdeel van een ambitieus plan, gefinancierd door investeerder BC Partners, om de omvang van de onderneming binnen enkele jaren te verdubbelen.

Het bedrijf telt bijna driehonderd medewerkers in Nederland (wereldwijd vijfduizend), verspreid over vier kantoren in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en Eindhoven. Klanten zijn onder meer Boels, Philips, Pon, Signify en Wavin.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-30T14:45:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.