RightBrains zoekt digitale talent van 2022

talent

RightBrains zoekt young professionals in het digitale werkveld die een voorbeeld zijn voor de nieuwe generatie vrouwen. Zij maken namelijk kans op de Digtal Talent Award 2022. Computable helpt de organisatie bij de zoektocht. Bent u of kent u iemand die deze prijs moet winnen? Doe dan snel uw voordracht!

RightBrains biedt een carrière- en mentoringplatform aan voor vrouwen die een carrière ambiëren in de ict-sector. Het bureau zet zich al jaren in om de diversiteit in deze sector te vergroten. Daarom heeft het ook deze award in het leven geroepen, om vrouwelijke talenten in het digitale werkveld te eren.

Dit doet RightBrains niet zelf, genomineerden en winnaars worden geselecteerd door een vakjury met daarin Kay Formanek (diversity en performance expert), prof. Hanneke Takkenberg (management education aan de Rotterdam School of Management), prof. dr. Erik Beulen (professor information management aan de Tilburg University), Raymond Hannes (digital innovator), ass. prof. Jeroen van der Velden (strategy alignment aan de Nyenrode Business University) en Sander Hulsman (hoofdredacteur Computable). Ook kan het publiek later nog stemmen op de uiteindelijk genomineerden.

Rolmodel

"De winnaar van de Digital Talent Award is een young professional en een voorbeeld voor een nieuwe generatie vrouwen"

De organisatie eert met de Digital Talent Award jonge vrouwen die een voorbeeld vormen voor de nieuwe generatie vrouwen. 'De snelheid van nieuwe technologieën verandert onze samenleving, organisaties en mensen, maar het tekort aan digitaal talent blijft in gelijke mate groeien’, zegt Geke Rosier van RightBrains. Het is haar ambitie om in het veld van de digitale technologie meer vrouwen als rolmodel aan te trekken, die op hun beurt vrouwelijk talent enthousiasmeren om dezelfde keuze te maken. Dat is ook precies  waarom RightBrains de Digital Talent Award is gestart. Rosier: ‘De winnaar van deze award is een young professional en een voorbeeld voor een nieuwe generatie vrouwen. Zij heeft laten zien hoe creativiteit, intuïtie, aanpassingsvermogen en een open mind kunnen leiden tot carrièrekansen in het digitale werkveld. Deze competenties van de rechter hersenhelft kunnen waarde toevoegen aan de digitale transformatie, technologie en innovatie.'

Winnaar 2021

Vorig jaar won Lisanne Smink, product owner business intelligence and analytics bij Van Lanschot Kempen, de award. Smink ontving de prijs omdat ze zich naast haar functie ook heeft opgeworpen om jonge talentvolle vrouwelijke stagiaires te begeleiden en coachen

Nomineer uw favoriete digitale talent

RightBrains en Computable nodigen u uit een digitale talent te nomineren in één van de volgende categorieën: information security, datascience, digitale marketing, operations & technology and software-development (coderen). Nominaties kunnen tot en met zondag 7 augustus worden aangedragen. De top vijf genomineerde talenten wordt door een vakjury gekozen. De winnaar wordt 4 oktober bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse awardevent van RightBrains.

Nomineer hier uw favoriete digitale talent!
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-12T11:27:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.