It-directeur Suykerbuyk gaat van Eneco naar Tennet

Mario Suykerbuyk

Mario Suykerbuyk wordt directeur Information Technology & Facility Management (ITF) bij Tennet. Suykerbuyk is nu nog chief information officer (cio) bij Eneco en maakt op 1 oktober 2022 de overstap naar de landelijke beheerder van het hoogspanningsnet. Hij volgt Bas Wismans op die een andere directeursfunctie is gaan bekleden bij Tennet.

De 49-jarige Mario Suykerbuyk heeft inmiddels ruim vijfentwintig ervaring in it en digitale transformaties. Bij energieconcern Eneco was hij sinds 2017 verantwoordelijk voor alle it van de Nederlandse, Belgische en Duitse activiteiten en gaf hij leiding aan de inrichting van een meer klant- en datagedreven platform. 

Voor Eneco had Suykerbuyk verschillende senior management posities op het vlak van business, it en Data bij PostNL, TNT en Wolters Kluwer. Hij studeerde Technische Bedrijfskunde en heeft een executive master in Information Management.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-19T12:46:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.