Steven Bandrowczak nieuwe baas van Xerox

Steven Bandrowczak

Steven Bandrowczak is benoemd tot chief executive officer van Xerox. Hij volgt John Visentin op, die eind juni onverwacht overleed als gevolg van complicaties van een aanhoudende ziekte. Bandrowczak, de huidige operationeel directeur, was al interim ceo.

Steven Bandrowczak trad in 2018 in dienst bij Xerox als operationeel directeur en was in die rol verantwoordelijk voor de wereldwijde software- en innovatieactiviteiten van het printerconcern, evenals de ondersteunende functies, waaronder bedrijfsstrategie, levering van producten en diensten, facturering aan klanten en informatietechnologie.  

Voordat hij bij Xerox in dienst kwam werkte Bandrowczak op directieposten bij Alight Solutions, Sutherland Global Services en Hewlett-Packard. Daarvoor bekleedde hij leidinggevende functies bij  Avaya, Nortel, Lenovo, DHL en Avnet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-09T12:10:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.