Rubrik benoemt Sander Kerkhoffs tot vicepresident

Sander Kerkhoffs wordt bij het securitybedrijf Rubrik vicepresident Noord- en Centraal-Europa. Zijn opdracht is Rubriks organisatie in de Benelux, Scandinavië en de Duitstalige landen verder uit te bouwen.

Kerkhoffs was eerder werkzaam in salesfuncties bij StepStone, Colt (City of London Telecom Group), RSA (Dell Technologies) en Splunk. Kerkhoffs’ interesse in cybersecurity werd tien jaar geleden gewekt toen veiligheid nog vooral draaide om netwerksecurity en ddos-aanvallen. Bij meerdere organisaties werd hij in een expertrol betrokken op het gebied van security en ransomware. Ook geeft hij als vrijwilliger voorlichting aan ouders over wat cybercriminaliteit betekent voor de jeugd en hoe ouders hierover in gesprek kunnen gaan met hun kinderen.

‘Organisaties weten tegenwoordig dat weerbaarheid en de veiligheid van hun data hoog in het vaandel moet staan,’ zegt Kerkhoffs. ‘Ransomware heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen en wordt met de dag geavanceerder.’ Vanuit Rubrik wil hij bijdragen aan de digitale weerbaarheid van organisaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-29T13:28:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.